Henry London hos Klokkemaker’n

Vi hos Klokkemaker’n har nå den store gleden av å presentere enda ett nytt merke.

Henry London er et ungt og friskt merke hvis historie begynte på Portobello Road Market i Notting Hill, London. Her fant merkets to grunnleggere en gammel slitt klokke med teksten «Henry August 1965» gravert på baklokket og etter å ha falt for stilen og de flotte detaljene bestemte de seg for at dette var noe å satse på.

Resultatet er klokker i typisk 60-talls stil, med vekt på detaljer og historie. Klokkene kommer i størrelser fra 25mm opp til 41mm, i en rekke ulike farger og med mekanisk eller kvarts-verk. Vi synes klokkene ser like godt ut på menn som på kvinner så her er det bare å velge og vrake.

Som på orginalen fra 1965 kan baklokkene selvfølgelig graveres med ønsket tekst, dette gjør vi på plass i butikken og er i de fleste tilfeller klart innen dagen er omme. Kanskje er det din klokke som blir funnet om femti år?