Baselworld 2017 er over

For noen få dager siden var det igjen tid for Baselworld å stenge dørene for denne gang. Årets messe viste seg på mange måter å bli annerledes enn tidligere år med mer fokus på teknologiske nyvinninger og klassiske bruksvennlige klokker, og mindre fokus på de overdådigste modellene i øverste prissjikt.

Blant de store nyhetene som vi la merke til var at Raymond Weil lanserte sitt første «inhouse»-manufaktur verk. Certina utvidet den velkjente Action serien med nye kronometersertifiserte (COSC) automatikkverk. Og ikke minst lanserte Michel Herbelin sin første smartklokke, Newport Connect!

Ellers likte vi spesielt godt den nye Chrono XL modellen fra Tissot, de nye Startimer modellene fra Alpina og deres søstermerke Frederique Constant sin nye manufakturmodell med «flyback-kronograf»

Årets nyheter kommer typisk til butikk frem mot sommeren og høsten. I år igjen er det masse flott i vente, og husk: den som venter på noe godt venter aldri forgjeves!