Sommertid er bryllupstid

Sommeren er for de fleste synonymt med lyse netter og varme dager. For mange er også sommeren tid for bryllup, i Norge de siste årene har nesten halvparten av alle bryllup blitt arrangert i Juni, Juli eller August.

For at dagen skal bli perfekt er det mange ting som skall klaffe: Gjester skal inviteres, blomster skal bestilles, antrekk skal bestemmes, kaker skal prøves og ikke minst skal den perfekte morgengaven og tilbehøret til antrekket finnes.

Hos Klokkemaker’n jobber vi hver dag, enten du står ovenfor ett bryllup eller ikke, for å finne den perfekte klokken eller smykket til deg og dine. Enten det gjelder en klokke til morgengaven, smykker til seremonien eller at du helt enkelt ønsker deg selv noe nytt til sommeren så står vi klare til å hjelpe deg på veien.

God sommer!