Boccia logo 640x300 transp

Boccia Titaniums klokker og smykker er som navnet tilsier alltid laget av titan. Lett, slitesterkt og hudvennlig med minimalistisk design gjør dette til en sikker vinner for mange.

Casio logo 640x300 transp

Casio Watches spesialiserer seg på digitale klokker og mengder av funksjoner til all slags bruk. Fra små retro-modeller til store G-Shock modeller som tåler «alt», finnes det her noe for enhver.

Certina logo 640x300 transp

Certina er ett av norges best kjente klokkemerker og kjært for mange kunder her til lands. Alle modeller er vanntette, har safirglass og kasser i solid metall. Dette er klokker som tåler å være med på det meste.

Eterna logo, 640x300 transp

Bygget på tradisjon, drevet av innovasjon, inspirert av følelser. Eternas historie strekker seg tilbake til 1856 og Grenchen, Sveits hvor de fortsatt holder til.

Med fokus på gode egenproduserte verk og egen historie kombinert med banebrytende design finnes det noe for enhver bruk fra Eterna; enten det er flåteekspedisjoner over Stillehavet eller konfirmasjon.

Flik Flak logo 640x300 transp

Flik Flak lager sveitsiske klokker for de yngste blandt oss. Morsomt design, allergivennlige materialer og høy slitestyrke, kombinert med mindre størrelser og alle tall er perfekt for de som skal ha sin første klokke.

Michael Kors logo 640x300 transp

Michael Kors er for den motebevisste. Her følger designet de siste trendene og utvalget oppdateres ofte. Fra elegante små klokker til dame til ekstra store klokker til herre er det lett å finne noe man liker.

Michel Herbelin logo 640x300 transp

I den franske byen Charquemont har Michel Herbelin siden 1947 laget franske klokker med sveitsisk kvalitet. Kolleksjonen spenner vidt i stil men felles for dem alle er høy kvalitet og lang levetid.

Movado logo 640x300 transp 2

Movado er merket for den stilbevisste. Deres minimalistiske design har høstet internasjonal anerkjennelse over 200 designpriser.  Kombinasjonen av høy kvalitet og godt design gjør at dette er klokker som aldri blir utdatert.

Seiko logo 640x300 transp

Seiko er blandt det beste Japan har å by på. Her kombineres høyteknologi med tradisjonelle former og resultatet er funksjonelle ur med lang levetid og høy presisjon.

Swatch logo 640x300 transp

Swatch er for den lekne, den ubestemmelige, den glade, den avslappede og alle andre. Siden de ble grunnlagt i Sveits i 1983 har merket stått for innovasjon blandet med tradisjoner og lekenhet.

Thomas Sabo logo 640x300 transp

Thomas Sabo er vår største leverandør av smykker. De holder høy kvalitet, har morsomme detaljer og leverer smykker og klokker til både damer og herrer. Alle smykkene lages av 925 sølv og passer både til hverdags og til fest.

Tissot logo 640x300 transp

Tissot er en av våre største leverandører av klokker. Her finner du klokker både til fest og hverdag, med godt utvalg av både pene dressur og tøffe sportsur. En av de mange innovasjonene Tissot har kommet med er den første sveitsiske smartklokken T-Touch allerede i 1999.