Om Klokkemaker'n

Klokkemaker’n sin historie strekker seg tilbake til 1962 da Knut O. Wiik åpnet butikken som dannet grunnlaget for hva vi i dag kjenner som Klokkemaker’n.
I dag eies og drives butikken av urmakermester Mette Nybraaten. Mette har i år 45 år i urmakerfaget og har vikariert i ikke mindre enn 18 forskjellige urmakerforretninger, samtidig som hun drevet sitt eget spesialverksted for store ur. Kundegruppen for verkstedet var i all hovedsak andre urmakere på Østlandet og består den dag i dag som vårt eget verksted. I 2002 kjøpte og overtok Mette butikken fra Knut O. Wiik, butikken lå da i Rui-gården i Askim sentrum.
Påsken 2003 brant Rui-gården og butikken ble flyttet til Jernbanegata 12. Etter over fem år i Jernbanegata flyttet vi inn i nedre plan på Askimtorget, hvor vi holder til den dag i dag.

Utvalget av merker og produkter i butikken har økt gjennom årene og vi tilbyr i dag ikke bare ur og tilbehør men har også et rikt utvalg smykker. Selv om fokuset i dag ikke lenger kun er på klokker så er det her vårt hjerte ligger og urmakere vi alltid fremst vil være.

Vi er medlem av Fagurmakerne, Norges Urmakerforbund, Urmakerlauget og Askim Håndverkerforening.

Ta kontakt

Besøksadresse
AskimTorget, Eidsbergveien 7,
1830 Askim

Kontakt
Tlf: +47 6988 1359
Epost: post@klokkemakern.no